Το καλαθι ειναι αδειο

Spinner

Η νανοτεχνολογία στα καλύτερα της, σε καθημερινά προϊόντα

Αποτέλεσμα της εφαρμογής ιδιόκτητης τεχνολογίας με βάση τον άργυρο είναι τα προϊόντα NanoSanitas τα οποία προωθούν την επούλωση τραυμάτων και την ανακούφιση από λοιμώξεις.* Όλα τα προϊόντα περιέχουν ίχνη νανοσωματιδίων αργύρου (15-25 ppm), τα οποία δρουν σαν μια φυσική ασπίδα απέναντι σε βακτήρια και άλλα παθογόνα συνεισφέροντας έτσι στην άμυνα ενάντια σε ψύλλους και τσιμπούρια. *Τα νανοσωματίδια παράγονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες, εξασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα παραγωγής, αυστηρό έλεγχο ποιότητας και εγγυημένα στενή κατανομή μεγέθους των νανοσωματιδίων. Η ειδική επιφανειακή λειτουργικοποίηση που τους προσδίδεται τα καθιστά επιπλέον υποαλλεργικά. Είναι εξαιρετικά ασφαλή και για τον άνθρωπο κατά την χρήση (συμβατά με το δέρμα, μη ερεθιστικά) και κατάλληλα για επαναλαμβανόμενη και εύκολη εφαρμογή. *Τα προϊόντα NanoSanitas δεν αποτελούν υποκατάστατα φαρμακευτικής αγωγής, λειτουργούν βέλτιστα σαν μια ολιστική προσέγγιση όσον αφορά την επούλωση τραυμάτων ή/και την απώθηση εντόμων (π.χ. ψύλλων και τσιμπουριών).

pet1
pet2
 

Το πλεονέκτημα των νανουλικών στα προϊόντα φροντίδας κατοικίδιων

Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι λιγότερο πιθανό να καταστούν ανθεκτικοί απέναντι στα νανοσωματίδια αργύρου συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο δραστικό συστατικό (π.χ. αντιβιοτικά ή χημικά βιοκτόνα). Έχουν βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους μέσω της κατάλληλης προσαρμογής της ιδιότητας τους να προσκολλώνται στην επιφάνεια ανάλογα με την εφαρμογή. Για παράδειγμα, οι οδοντικές γέλες δρουν βλεννοπροσκολλητικά, ενώ τα σαμπουάν περιέχουν νανοσωματίδια με βελτιστοποιημένο ζ-δυναμικό (επιφανειακό φορτίο) που τους επιτρέπει να προσκολλώνται στο τρίχωμα του κατοικίδιου σας. Τόσο το σαμπουάν όσο και το οδοντικό gel αλλά και το αποσμητικό σπρέι περιέχουν νανοσωματίδια αργύρου, τα οποία προωθούν την υγεία του κατοικίδιου σας μέσω της συνεργιστικής δράσης τους καθώς έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κατοικίδιό σας.

Νανοσωματίδια αργύρου

Nanosilver

Οι εξαιρετικές φυσικοχημικές και βιολογικές ιδιότητες των νανοσωματιδίων αργύρου είναι αυτές που τα καθιστούν τα πιο ευρέως χρησιμοποιημένα, ανάμεσα στα εμπορικά διαθέσιμα νανοϋλικά. Οι εφαρμογές τους είναι φαινομενικά ατελείωτες με το φάσμα να καλύπτει από φαρμακευτικά σκευάσματα μέχρι και σύγχρονες εφαρμογές ηλεκτρονικής. Η μέθοδος παραγωγής που ακολουθείται, βασίζεται σε ιδιόκτητη τεχνολογία και τους επιτρέπει να επεκτείνουν τα πλεονεκτήματα αυτών των νανοσωματιδίων σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε χαμηλό κόστος παραγωγής. Η δράση των νανοσωματιδίων αργύρου βασίζεται στο εξαιρετικά μικρό τους μέγεθος, το οποίο τους επιτρέπει να διαπερνούν την κυτταρική μεμβράνη διαφόρων βακτηρίων αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό τους. Ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα αλλά και την κατάλληλη επιφανειακή λειτουργικοποίηση τα νανοσωματίδια μπορούν να στοχεύσουν συγκεκριμένους μικροοργανισμούς προσφέροντας επιλεκτική προστασία. Αυτή τους η ευελιξία, τα καθιστά πιο αποτελεσματικά από συμβατικές δραστικές ουσίες και καθιστά τα προϊόντα που τα ενσωματώνουν, φιλικά προς τον χρήστη.