Το καλαθι ειναι αδειο

Spinner

Εργαστηριακές μελέτες, Κλινικές δοκιμές και Πιστοποιητικά

VetAuth
Προσεκτικά σχεδιασμένα και εξαντλητικά δοκιμασμένα

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς θεωρούν τα κατοικίδιά τους μέλη της οικογένειάς τους. Ως αποτέλεσμα έχουν την απαίτηση τα προϊόντα που χρησιμοποιούν για αυτά, να ανταποκρίνονται σε διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Στην NanoSanitas δεν συμμεριζόμαστε απλά τις απαιτήσεις ποιότητας σας αλλά πάμε ένα βήμα παραπέρα! Όλα τα προϊόντα μας υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους οι οποίοι μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν δοκιμές συμβατότητας, δοκιμές ευχρηστίας και απόδοσης, χαρακτηρισμό των φυσικοχημικών ιδιοτήτων, προ-κλινικές και κλινικές μελέτες κτλ. Είναι εμφανές λοιπόν πως δίνουμε έμφαση στην ποιότητα θεωρούμε τις παραπάνω δοκιμές απαραίτητες και ενσωματώνουμε στην παραγωγική μας διαδικασία και κυρίως στα προϊόντα μας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Για να το επιτύχουμε αυτό έχουμε αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο εργαστηρίων, ενδεικτικά αναφέρουμε:

 
Auth
Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μας παρέχουν υψηλής ποιότητας στήριξη στην διεξαγωγή των προ-κλινικών δοκιμών και του κλινικού ελέγχου αλλά και πολύτιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν τα προϊόντα μας όπως:

  • Η ερευνητική ομάδα του Επίκουρου Καθηγητή Ν. Διακάκη λειτουργεί συμβουλευτικά σε θέματα επούλωσης τραυμάτων και ίασης λοιμώξεων.
  • Η ερευνητική ομάδα του Αναπληρωτή Καθηγητή Σ. Παπαδημητρίου λειτουργεί συμβουλευτικά σε θέματα που αφορούν την βιοσυμβατότητα και την καταλληλόλητα (λ.χ. οδοντικές γέλες).
Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Πολυτεχνική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Εργαστήριο Βιοιατρικής Μηχανικής)

Η ερευνητική ομάδα της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Α. Αγγελή λειτουργεί συμβουλευτικά σε μια πλειάδα θεμάτων που αφορούν την ανάπτυξη αλλά και τον χαρακτηρισμό των φυσικοχημικών ιδιοτήτων των προϊόντων μας (λ.χ. γέλες που χρησιμοποιούνται στην οδοντιατρική φροντίδα)

 
Uoc
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η ερευνητική ομάδα του Αναπληρωτή Καθηγητή Μ. Χατζηνικολαϊδου λειτουργεί συμβουλευτικά σε μια πλειάδα θεμάτων που αφορούν την αντιμικροβιακή δράση των νανοσωματιδίων και την χρήση τους.

Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Πολυτεχνική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Εργαστήριο Μεταλλογνωσίας)

Η ερευνητική ομάδα του Καθηγητή Ν. Μιχαηλίδη (ιδρυτικό μέλος της ομάδας μας) ασχολείται με την ανάπτυξη και την παραγωγή των νανοσωματιδίων που χρησιμοποιούνται στα τελικά προϊόντα.